A symphony for
memorable celebrations

Dream Flavours Celebrations begin with a simple wish, a symphony to create beautiful and memorable party and celebrations filled with laughter and happiness.

Testimonials

thank's a lot ya for everythings, couldn't express it with words since gw bukan tipe jago ngomong. but really mean a lot for me and ben, cuma bisa doa and wish god bless you more than your deserve <3

NN Birthday Party

terima kasih yaa, kakak2 semuaaa... dekornya cantik, pinatanya sesuai request, anak2 juga happy sama face painting. thank you so much ya kak.

NN Birthday Party

Thank you bagus buangetttt.. Dream Flavours emang the best deh.

NN Birthday Party

thanks all acaranya keren, mc nya lucu, musiknya asik, teamnya keren semuaaa. mohon maaf ya kalo ada salah2. anak2 pada seneng banget.

NN Birthday Party

Kak thank you banget yaa. tiap tahun memeriahkan.

NN Birthday Party

Sis, ini decornya bagus, detailnya rapih, suka banget.

NN Birthday Party

Tas u sudah aku beli yang large. bagus loh itu kualitas dan gelembungnya. yang anti air ini bagus bangetttt

NN Gifts

keren bangetttt. good work, team dream flavours.

Ninik Birthday Party

Suka Bangeettttt, Thank You!

NN Birthday Party

Thanks yaaa.. Love The Decoration.

NN Birthday Party

thank you ya for today, for all the effort, meski waktunya mepettttt tapi hasilnya tidak pernah mengecewakan hihihi. till we meet again yaaaa..... on another bday soon hehehehe.

Cindy Birthday Party

Bagussss. Puji Tuhan baik2 aja. semoga semua sehat ya.

Bernard Birthday Party

thank youuuu Dream Flavours! You're the bestt. masih belum move on the party nya :*. Mantapppp!

Inge Lay Birthday Party

benar-benar mantap banget, bagus banget sis. suka sekali decornya. thank you team Dream Flavours.

Sonia October Birthday Party

selamat pagi team DreamFlavours, thank you so much for the arrangement yesterday. acara bagus, dekor juga keren. anak2 senang sekali. sampai ketemu di acara berikutnya ya.

JES Birthday Party

thank's a lot ya for everythings, couldn't express it with words since gw bukan tipe jago ngomong. but really mean a lot for me and ben, cuma bisa doa and wish god bless you more than your deserve <3

NN Birthday Party

terima kasih yaa, kakak2 semuaaa... dekornya cantik, pinatanya sesuai request, anak2 juga happy sama face painting. thank you so much ya kak.

NN Birthday Party

Thank you bagus buangetttt.. Dream Flavours emang the best deh.

NN Birthday Party

thanks all acaranya keren, mc nya lucu, musiknya asik, teamnya keren semuaaa. mohon maaf ya kalo ada salah2. anak2 pada seneng banget.

NN Birthday Party

Kak thank you banget yaa. tiap tahun memeriahkan.

NN Birthday Party

Sis, ini decornya bagus, detailnya rapih, suka banget.

NN Birthday Party

Tas u sudah aku beli yang large. bagus loh itu kualitas dan gelembungnya. yang anti air ini bagus bangetttt

NN Gifts

keren bangetttt. good work, team dream flavours.

Ninik Birthday Party

Suka Bangeettttt, Thank You!

NN Birthday Party

Thanks yaaa.. Love The Decoration.

NN Birthday Party

thank you ya for today, for all the effort, meski waktunya mepettttt tapi hasilnya tidak pernah mengecewakan hihihi. till we meet again yaaaa..... on another bday soon hehehehe.

Cindy Birthday Party

Bagussss. Puji Tuhan baik2 aja. semoga semua sehat ya.

Bernard Birthday Party

thank youuuu Dream Flavours! You're the bestt. masih belum move on the party nya :*. Mantapppp!

Inge Lay Birthday Party

benar-benar mantap banget, bagus banget sis. suka sekali decornya. thank you team Dream Flavours.

Sonia October Birthday Party

selamat pagi team DreamFlavours, thank you so much for the arrangement yesterday. acara bagus, dekor juga keren. anak2 senang sekali. sampai ketemu di acara berikutnya ya.

JES Birthday Party

thank you team Dream Flavours! you're the best.

NN Birthday Party

thank you ibu and team for the wonderful event! we are so thankfull for your wonderful assistance.

NN Birthday Party

Hiii, thanks ya dream flavour team, kemaren super success acaranya, anak2 super happy & run smoothly semua acaranya dari awal sampe akhir & decoran juga super bagus sampe Elon amazed bangetttt,…

NN Birthday Party

Dear Dreamflavours team, thank you for your hard work and effort in decoration, we love it, cake look amazing, and our guests love it too.

NN Birthday Party

bagus buangetttt

NN Birthday Party

Hallo, terima kasih untuk dekorasinya

NN Birthday Party

dah cakep banget decornya. Emang Dream Flavours Ga Pernah Mengecewakan.

NN Birthday Party

Kamsiahhh. I Love The Decor Bangetttt. pengen di peluk semua balonnya

NN Birthday Party

Terima Kasih Dream Flavours.

NN Birthday Party

Bagusssssss. seneng banget sama decornya. Hampers nya juga bagusssss. Happy lah... anak2 juga Happy. Thanks yaaaa.

NN Birthday Party

Akkkkkkk seneng banget aku. bagus banget ih details Nyaaaaaaa

Fina Birthday Party

OMG angel! i saw this from agnes post "dying"!!! The Decor Is Insane!

NN Birthday Party

aku save nomornya ya, mungkin bisa buat next time. karena aku tunjukin instagram kalian, dia bilang "Their Works are Amazing".

NN Birthday Party

thank you so much. what a great party for the kids.

Sherry Ang Birthday Party

sampe jadi heboh di lingkungan hahahaaha, keren deh pokoknya. thank you bangett

AP Birthday Party

thank you team Dream Flavours! you're the best.

NN Birthday Party

thank you ibu and team for the wonderful event! we are so thankfull for your wonderful assistance.

NN Birthday Party

Hiii, thanks ya dream flavour team, kemaren super success acaranya, anak2 super happy & run smoothly semua acaranya dari awal sampe akhir & decoran juga super bagus sampe Elon amazed bangetttt,…

NN Birthday Party

Dear Dreamflavours team, thank you for your hard work and effort in decoration, we love it, cake look amazing, and our guests love it too.

NN Birthday Party

bagus buangetttt

NN Birthday Party

Hallo, terima kasih untuk dekorasinya

NN Birthday Party

dah cakep banget decornya. Emang Dream Flavours Ga Pernah Mengecewakan.

NN Birthday Party

Kamsiahhh. I Love The Decor Bangetttt. pengen di peluk semua balonnya

NN Birthday Party

Terima Kasih Dream Flavours.

NN Birthday Party

Bagusssssss. seneng banget sama decornya. Hampers nya juga bagusssss. Happy lah... anak2 juga Happy. Thanks yaaaa.

NN Birthday Party

Akkkkkkk seneng banget aku. bagus banget ih details Nyaaaaaaa

Fina Birthday Party

OMG angel! i saw this from agnes post "dying"!!! The Decor Is Insane!

NN Birthday Party

aku save nomornya ya, mungkin bisa buat next time. karena aku tunjukin instagram kalian, dia bilang "Their Works are Amazing".

NN Birthday Party

thank you so much. what a great party for the kids.

Sherry Ang Birthday Party

sampe jadi heboh di lingkungan hahahaaha, keren deh pokoknya. thank you bangett

AP Birthday Party
Follow for inspirations

These are our promises,

to present new ideas,

creativities and innovations.